Nieuws

Splitsing Rencura: Rencura focust op rentmeesterschap en React op vastgoedmakelaardij

Het team van vastgoedmakelaar React Immo

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura zal vanaf 1 september verder gaan onder twee entiteiten: Rencura zal zich  uitsluitend concentreren op rentmeesterschap en het nieuw bedrijf React zal zich 100% focussen op de verkoop en de verhuur van vastgoed. Ontdek hieronder waarom we kozen voor deze splitsing en maak kennis met het team van React.

Oprichting Rencura in 2016

Rencura werd in 2016 opgericht door Simon Van de Moortel met als hoofdactiviteit rentmeesterschap, de vastgoedinvesteerder ontzorgen. Klanten die geïnvesteerd hebben in vastgoed en het wensen te verhuren, gaat Rencura van A tot Z ontlasten. Na twee jaar kwam de afdeling vastgoedmakelaardij erbij. Rencura deed na rentmeesterschap nu ook vastgoedmakelaardij. Onze vastgoedmakelaars begeleiden de klanten wat betreft de verkoop en het verhuur van vastgoed.

Reden splitsing Rencura en React

Omdat beide diensten, rentmeesterschap en vastgoedmakelaardij, sterk blijven doorgroeien, hebben we beslist om de diensten elk hun naam en identiteit te geven en apart verder te gaan en te groeien. Dankzij de splitsing gaat het voor de klanten duidelijker zijn welk team welke dienst kan leveren. Aangezien de naam ‘Rencura’ staat voor rentmeesterschap met zorg, hebben we gekozen om een nieuwe naam te zoeken voor de afdeling vastgoedmakelaardij.

De naam React

Na enkele brainstormsessies kwamen we samen tot de naam ‘React’. React staat voor het reactief handelen naar onze klanten om hun real estate zo efficiënt mogelijk te verkopen of te verhuren. Vlotte en snelle dienstverlening met een team dat elkaar versterkt. Deze goede teamspirit zorgt ervoor dat onze klanten steeds te woord kan gestaan worden door experts vol goesting en energie.

Het team van React

Het team van React bestaat uit 9 leden verspreid over verschillende regio’s: Gent, Aalst, Brussel en Antwerpen. De ambities van het React-team zijn hoog, we staan klaar om onze klanten te bedienen. Het allerbelangrijkste voor ons blijft, zoals bij de start, een volledige ontzorging en een correcte dienstverlening aan de koper en verkoper.

Focus van React

Met React willen we ons vooral focussen op residentieel vastgoed, specifiek panden in een mede-eigendom. Dankzij de vastgoedgroep VMRE waar React deel van uitmaakt, zijn we gespecialiseerd in de redelijk complexe materie van de mede-eigendom. Wij weten perfect hoe alles in elkaar zit en waarop we zeker moeten letten. Wij weten wat te doen voor een correcte waardebepaling van een appartement in mede-eigendom en het goed in de markt plaatsen van dergelijke panden. Klanten kunnen uiteraard ook bij ons terecht voor de verkoop of verhuur van alleenstaande of halfopen woningen.

Met React willen we ons sterk onderscheiden door correct en binnen de 24h te reageren. Met een gemotiveerd team per regio, willen we klaar staan om verkopers bij te staan in de huidige marktsituaties van snelle verkopen, maar tegen de juiste prijs en de juiste formule.

We zijn er klaar voor!

Meer info op www.reactimmo.be