Life @ VMRE

Fun at VMRE

Ontdek enkele foto's van teambuildings, sportevents, nieuwjaarrecepties...

 
Onze troeven

Waarom kiezen voor VMRE?

Meer dan 30 jaar ervaring

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed.  Dankzij die ervaring zijn we in staat een goede en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op een eerlijke en professionele service.

Breed kantorennetwerk

Dankzij ons breed kantorennetwerk verspreid over heel Vlaanderen en Brussel kunnen we onze klanten steeds van dienst zijn. In elk kantoor zullen we jou met open armen ontvangen en jou advies geven en informeren over jouw vastgoed.

Gekwalificeerde medewerkers

Een groep van 220 topcollega's, allen specialisten in hun vakgebied, dragen zorg voor uw mede-eigendom: van gedreven beheerders tot nauwkeurige boekhouders. 

Permanente vorming

De sector van vastgoed en mede-eigendom is er immers één die voortdurend evolueert. Dankzij een permanente vorming en bijscholing via de VMRE Academy zijn onze medewerkers steeds op de hoogte van de steeds vaker veranderende wetgeving. 

Steeds in beweging

We willen de toon binnen de vastgoedsector zetten en voortdurend in beweging blijven. Daarom breiden we onze kennis of dienstverlening waar nodig uit. VRME wil met al haar merken een kennisgedreven organisatie zijn met een operationele flexibiliteit voor haar klanten.

Menselijk en efficiënt

VMRE staat voor een korte en duidelijke communicatie met zijn klanten waarbij proactief en resultaatgericht handelen vooropstaat. Maar in alles wat we ondernemen staat respect voor elke gesprekspartner centraal. Daarom is de toon van VMRE menselijk, begripvol en sympathiek.