VMRE,
real estate services

Welkom bij VMRE! Wij zijn een groep met focus op vastgoed in mede-eigendom. Onder de VMRE-vleugels hebben we negen merken die een breed scala vastgoeddiensten aanbieden aan onze klanten. Dankzij onze real estate services bestrijken we alle facetten van beheer en onderhoud van eigendommen: van beheer van gemeenschappelijke en privatieve delen tot schoonmaak.

De vastgoedsector is er één die voortdurend evolueert. Het stuurt onze kijk op vastgoedprojecten constant bij. Ook onze visie op wonen, werken, winkelen en ontspannen wordt voortdurend uitgedaagd. Onze services moeten we altijd tegen dit licht houden en zien of we een antwoord hebben op de complexe vragen die de maatschappij ons stelt. De cirkel is voor VMRE dus nooit helemaal rond. We willen de toon binnen de sector zetten en continu in beweging blijven. Daarom breiden we onze kennis of dienstverlening waar nodig uit. 

Vastgoedgroep VMRE
Onze troeven

Waarom kiezen voor VMRE

Meer dan 30 jaar ervaring

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed.  Dankzij die ervaring zijn we in staat een goede en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op een eerlijke en professionele service.

Breed kantorennetwerk

Dankzij ons breed kantorennetwerk verspreid over heel Vlaanderen en Brussel kunnen we onze klanten steeds van dienst zijn. In elk kantoor zullen we jou met open armen ontvangen en jou advies geven en informeren over jouw vastgoed.

Gekwalificeerde medewerkers

Een groep van 250 topcollega's, allen specialisten in hun vakgebied, dragen zorg voor uw mede-eigendom: van gedreven beheerders tot nauwkeurige boekhouders

Permanente vorming

De sector van vastgoed en mede-eigendom is er immers één die voortdurend evolueert. Dankzij een permanente vorming en bijscholing via de VMRE Academy zijn onze medewerkers steeds op de hoogte van de steeds vaker veranderende wetgeving. 

Steeds in beweging

We willen de toon binnen de vastgoedsector zetten en voortdurend in beweging blijven. Daarom breiden we onze kennis of dienstverlening waar nodig uit. VRME wil met al haar merken een kennisgedreven organisatie zijn met een operationele flexibiliteit voor haar klanten.

Menselijk en efficiënt

VMRE staat voor een korte en duidelijke communicatie met zijn klanten waarbij proactief en resultaatgericht handelen vooropstaat. Maar in alles wat we ondernemen staat respect voor elke gesprekspartner centraal. Daarom is de toon van VMRE menselijk, begripvol en sympathiek.

Werken bij vastgoedgroep VMRE

Maak deel uit van VMRE!

Als sterk groeibedrijf zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent. Kriebelt het om deel uit te maken van onze VMRE familie? Je krijgt de nodige ondersteuning van de topcollega's. Waag je kans en solliciteer voor die job! Wie weet tot binnenkort!

Over VMRE

VMRE in cijfers

9
Merken
18
Vestigingen
250
Medewerkers
40.000
Klanten