Over ons

Maak kennis met VMRE capital partners

VMRE capital partners is een onafhankelijk investeringsvehikel dat volledig in familiale handen is met een kapitaalbasis van 80 miljoen Euro. Wij richten ons op langetermijninvesteringen door zowel minderheids- als controlebelangen te nemen in snelgroeiende bedrijven die cashflow positief zijn.

VMRE streeft ernaar om de groei bij bedrijven te versnellen, waarde te creëren en betere rendementen te bieden aan ondernemers en alle belanghebbenden, op een moreel verantwoorde manier.

Wij bieden niet alleen kapitaal maar ook uitvoerende ondersteuning en gaan steeds zelf een operationele rol nemen. 

Bij VMRE beheren we momenteel een reeks boeiende investeringen, wij zijn onder andere actief in volgende sectoren: Facility Management services, Staffing, Engineering services, Accounting services.

Ons doel is om waarde toe te voegen aan elk bedrijf waarin we investeren, en steeds onze horizonten te aligneren met onze partner ondernemers. 

Ontdek meer over onze strategieën en het succesverhaal van VMRE terwijl je onze website verkent. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of om samen te werken. We kijken er naar uit om met jou samen te werken en de toekomst van veelbelovende bedrijven verder vorm te geven.