Werken bij VMRE

Werken bij VMRE = Werken voor een groep in volle groei

VMRE heeft meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed en mede-eigendom. VMRE telt ruim 250 medewerkers verspreid over kantoren in Vlaanderen en Brussel en over onze 9 merken.

De VMRE-groep is op korte tijd heel snel gegroeid en daarom zijn we steeds op zoek naar bijkomende toffe & gedreven collega’s die zin hebben om deel uit te maken van ons topteam.

Kijk zeker eens verder op onze jobsite en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Onze troeven

Waarom kiezen voor VMRE als werkgever?

Snelgroeiende en economisch sterke groep

Wij zijn op een jaar tijd gegroeid van 140 medewerkers in 2020 naar 220 medewerkers in 2021. Een job bij VMRE = kiezen voor werkzekerheid.

Intensieve opleiding dankzij onze eigen VMRE Academy

Dankzij onze structuur en jarenlange ervaring hebben wij een enorme expertise aan boord met onze VMRE Academy. Onze collega’s delen met plezier hun kennis, expertise en verhalen. Na een intensieve opleiding krijg je uiteraard de nodige zelfstandigheid en vrijheid in de job. 

Menselijk en efficiënt

VMRE streeft naar een korte, doeltreffende en duidelijke communicatie naar haar medewerkers. Daarom is de toon van VMRE steeds menselijk, begripvol en sympathiek.

Loon en extralegale voordelen

Naast een boeiende job, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en een innovatieve hospitalisatieverzekering waar je o.a. gratis met een arts kan chatten en 24/7 gratis met een psycholoog kan bellen. Bij VMRE hechten wij veel belang aan het welzijn van onze werknemers.

Flexibiliteit en focus op work-life

VMRE hecht veel belang aan een gezonde work-life balance. In alle functies, waar mogelijk, is er ruimte voor flexibele werkuren en telewerk. VMRE voorziet voor elke telewerker een comfortabel ‘home-office’ pakket met onder meer twee computerschermen en een bureaustoel.

"Work hard, play hard"

Een professionele werkomgeving en tegelijkertijd gemoedelijk met voldoende ruimte voor toffe activiteiten zoals after work drinks, teambuildings, recepties...