Werken bij VMRE

Werken bij VMRE = Werken voor een groep in volle groei

VMRE heeft meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed en mede-eigendom. VMRE telt ruim 220 medewerkers verspreid over kantoren in Vlaanderen en Brussel en over onze 8 merken.

De VMRE-groep is op korte tijd heel snel gegroeid en daarom zijn we steeds op zoek naar bijkomende toffe & gedreven collega’s die zin hebben om deel uit te maken van ons topteam.

Kijk zeker eens verder op onze jobsite en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Onze troeven

Waarom kiezen voor VMRE als werkgever?

Snelgroeiende en economisch sterke groep

Wij zijn op een jaar tijd gegroeid van 140 medewerkers in 2020 naar 220 medewerkers in 2021. Een job bij VMRE = kiezen voor werkzekerheid.

Intensieve opleiding dankzij onze eigen VMRE Academy

Dankzij onze structuur en jarenlange ervaring hebben wij een enorme expertise aan boord. Onze collega’s delen met plezier hun kennis, expertise en verhalen.

Menselijk en efficiënt

VMRE streeft naar een korte, doeltreffende en duidelijke communicatie naar haar medewerkers. Daarom is de toon van VMRE steeds menselijk, begripvol en sympathiek.

Zelfstandigheid en vrijheid in de job

Na een intensieve opleiding kan je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid in je job.

Flexibiliteit en focus op work-life

VMRE hecht veel belang aan een gezonde work-life balance. In alle functies, waar mogelijk, is er ruimte voor flexibele werkuren en telewerk. VMRE voorziet voor elke telewerker een comfortabel ‘home-office’ pakket met onder meer twee computerschermen en een bureaustoel.

"Work hard, play hard"

Een professionele werkomgeving en tegelijkertijd gemoedelijk met voldoende ruimte voor toffe activiteiten zoals after work drinks, teambuildings, recepties... 

GEAR, de kracht van onze organisatie

Ontdek de 4 GEAR-waarden van de VMRE-groep.

Groep VMRE Waarde

De ‘G’ van Group

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Wij hechten dan ook érg veel belang aan teamwork. Samen staan we sterk!

De 'E' van Efficiency

De 'E' van Efficiency

Wij staan voor een korte en duidelijke communicatie, gestroomlijnde processen en proactief werken. Zo gaan wij voor een dynamische, snelle resultaatgerichte service.

De 'A' van Ambition

De 'A' van Ambition

Wij streven ernaar dé nieuwe standaard binnen property management te worden. Iedere dag brengt een nieuwe challenge, die we met veel plezier aangaan. Zo blijven we groeien als individu en als bedrijf. De enige weg is vooruit & the sky is the limit!

De 'R van Respect

De 'R van Respect

In alles wat we ondernemen hebben we steeds respect voor elke gesprekpartner. Hierbij hoort écht luisteren, een correcte en eerlijke houding, en komen we gemaakte afspraken na.