Werken bij VMRE

Werken bij VMRE = Werken voor een groep in volle groei

VMRE heeft meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed en mede-eigendom. VMRE telt ruim 220 medewerkers verspreid over kantoren in Vlaanderen en Brussel en over onze 8 merken.

De VMRE-groep is op korte tijd heel snel gegroeid en daarom zijn we steeds op zoek naar bijkomende toffe & gedreven collega’s die zin hebben om deel uit te maken van ons topteam.

Kijk zeker eens verder op onze jobsite en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Onze troeven

Waarom kiezen voor VMRE?

Meer dan 30 jaar ervaring

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed.  Dankzij die ervaring zijn we in staat een goede en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op een eerlijke en professionele service.

Breed kantorennetwerk

Dankzij ons breed kantorennetwerk verspreid over heel Vlaanderen en Brussel kunnen we onze klanten steeds van dienst zijn. In elk kantoor zullen we jou met open armen ontvangen en jou advies geven en informeren over jouw vastgoed.

Gekwalificeerde medewerkers

Een groep van 220 topcollega's, allen specialisten in hun vakgebied, dragen zorg voor uw mede-eigendom: van gedreven beheerders tot nauwkeurige boekhouders. 

Permanente vorming

De sector van vastgoed en mede-eigendom is er immers één die voortdurend evolueert. Dankzij een permanente vorming en bijscholing via de VMRE Academy zijn onze medewerkers steeds op de hoogte van de steeds vaker veranderende wetgeving. 

Steeds in beweging

We willen de toon binnen de vastgoedsector zetten en voortdurend in beweging blijven. Daarom breiden we onze kennis of dienstverlening waar nodig uit. VRME wil met al haar merken een kennisgedreven organisatie zijn met een operationele flexibiliteit voor haar klanten.

Menselijk en efficiënt

VMRE staat voor een korte en duidelijke communicatie met zijn klanten waarbij proactief en resultaatgericht handelen vooropstaat. Maar in alles wat we ondernemen staat respect voor elke gesprekspartner centraal. Daarom is de toon van VMRE menselijk, begripvol en sympathiek.

GEAR, de kracht van onze organisatie

Ontdek de 4 GEAR-waarden van de VMRE-groep.

Groep VMRE Waarde

De ‘G’ van Group

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Wij hechten dan ook érg veel belang aan teamwork. Samen staan we sterk!

De 'E' van Efficiency

De 'E' van Efficiency

Wij staan voor een korte en duidelijke communicatie, gestroomlijnde processen en proactief werken. Zo gaan wij voor een dynamische, snelle resultaatgerichte service.

De 'A' van Ambition

De 'A' van Ambition

Wij streven ernaar dé nieuwe standaard binnen property management te worden. Iedere dag brengt een nieuwe challenge, die we met veel plezier aangaan. Zo blijven we groeien als individu en als bedrijf. De enige weg is vooruit & the sky is the limit!

De 'R van Respect

De 'R van Respect

In alles wat we ondernemen hebben we steeds respect voor elke gesprekpartner. Hierbij hoort écht luisteren, een correcte en eerlijke houding, en komen we gemaakte afspraken na.