Nieuws

Easy Syndic komt in handen van vastgoedgroep VMRE

VMRE en Easy Syndic

Vande Moortel Real Estate (VMRE) heeft de overname afgerond met Brusselse professionele syndicus Easy Syndic. VMRE heeft onder andere Syncura, meest toonaangevende syndicus van België, als dochterbedrijf. Met de overname van Easy Syndic bouwt VMRE haar netwerk uit in regio Brussel en bij de kleinere appartementsgebouwen. Desondanks de woelige economische tijden ten gevolge van COVID-19, breidt de groep vastberaden uit.  

Thomas Van de Moortel, CEO van Syncura: “De overname van Easy Syndic vormt de perfecte synergie  met Syncura. Syncura zal zich in de toekomst specialiseren in het kwaliteitsvol beheer van middelgrote en grote gebouwen, terwijl Easy Syndic de low budget syndicus wordt voor het beheer van een klein appartementsgebouw.”

Over VMRE

VMRE is de overkoepelende vastgoedgroep die de expert is in mede-eigendom in zijn geheel. VMRE bestaat uit 6 entiteiten: syndicus (beheer van mede-eigendom) Syncura, rentmeester (beheer van privatief vastgoed) en vastgoedmakelaar Rencura, privatief commercieel vastgoedbeheer GPM, schoonmaakbedrijf Cleanpoint, verzekeringsmakelaar Insures en Trema., ingenieursbureau voor vastgoedbeheer.

VMRE bundelt met deze bedrijven en haar 250 medewerkers een totaalpakket aan kennis en ervaring om zo de beste oplossing aan te bieden voor mede-eigendommen in Vlaanderen en Brussel. Met de overname van Easy Syndic bestaat VMRE nu uit 7 entiteiten.

Over Syncura

Syncura is met meer dan 30 jaar ervaring en ruim 100 gekwalificeerde medewerkers de specialist

in beheer van mede-eigendom in zowel residentieel- (appartementen), commercieel- (KMO-units, hotels…) als zorgvastgoed (assistentiewoningen). Syncura heeft 21 kantoren verspreid over Vlaanderen en Brussel en beheert meer dan 2.000 gebouwen van aan de Belgische kust tot Hasselt.

Over Easy Syndic

Easy Syndic positioneert zich als ‘goedkoopste syndicus van het land’ en is gespecialiseerd in het beheer van kleine appartementsgebouwen tot en met negen appartementen.

De overname in cijfers

Easy Syndic beheert op vandaag 1.200 gebouwen. Met deze overname krijgt VMRE er 22 medewerkers bij en versterkt de groep samen met Syncura zijn positie als marktleider in beheer van mede-eigendom.

Easy Syndic blijft een apart merk binnen VMRE en heeft de ambitie om hun beheer van kleinere appartementsgebouwen in 2021 verder uit te rollen richting Vlaanderen & Wallonië.

Thomas Van de Moortel, CEO van Syncura, neemt de dagdagelijkse operationele leiding voor zijn rekening, ondersteund door het Management Team van Syncura.